Welkom bij GREATT Products; all beauty!
 Verzending gratis vanaf € 29,50 - daaronder slechts € 3,95  
 
 
 
 
 FÖHNS KAMMEN
 STIJLTANGEN BORSTELS
 KRULTANGEN TONDEUSES
 KRULSETS BEAUTY TOOLS
 
 
De unieke samenstelling van CHI Argan Oil bevat een exotische mix van arganolie en moringaolie en is uitermate geschikt voor droog, dof en beschadigd haar           

Een 4-delige systeem, waarbij arganolie en moringaolie gecombineerd worden met de bewezen kracht van zijdeprotiënen!

 
 
 

 

GREATT Products bied u 100% tevredenheid garantie op alle producten en tools die te verkrijgen zijn bij GREATT Products. U besteld bij GREATT Products en u krijgt een GREATT Product. Wanneer het bestelde artikel niet bevalt zullen we samen tot een 100% tevredenheids-oplossing komen.
 
Deze complete serie producten voor  mannen bestaat uit shampoos, conditioners, styling- en finishingproducten. Om het verzorgingsritueel compleet te maken, bieden ze ook scheer- en lichaamsverzorgingsproducten met een heerlijke mannelijke geur. De beste formules op basis van natuurlijke ingrediënten, die haar- en hoofdhuid beschermen. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen dat het haar gezond blijft.
 
 
  
 
 
Mijn naam is Annelies Scholten – van der Dussen. Ik ben eigenaresse van Kapsalon Annelies en GREATTProducts.nl. In mijn kapsalon werk ik uitsluitend met de beste professionele producten en tools. Graag wil ik mijn ervaring en enthousiasme voor deze producten met jullie delen in mijn webwinkel GREATT Products.
 
Laat u verrassen door deze met zorg en liefde opgezette webwinkel. Om ieder product goed te kunnen begrijpen heb ik bij elk product of artikel een uitgebreide omschrijving met een gebruiksadvies geplaatst. Ook al heb je nog geen ervaring met het artikel dan is het makkelijk te bepalen of een artikel bij je past. Uiteraard kan je ook aan mij al je vragen stellen.
 
 
Veel winkelplezier! X Annelies
 
 
 
Bezorgd door:
 
Volg ons via:
  Veilig betalen met: 
 
   
    

DAAROM GREATT PRODUCTS:

●Gratis verzending (vanaf € 29,50 - daaronder slechts € 3,95)

Duidelijke omschrijving bij elk product Flexibele levering Automatisch sparen voor korting